İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi (İİYD)

Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi (İİYD) akademisyenler, araştırmacılar ve alanında uzman kişiler arasındaki bilgi paylaşımının artırılarak sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal sistemlerin daha etkili ve verimli çalışmasına katkı sağlanması amacıyla yayımlanmaktadır. Üniversite bünyesinde Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda 2 (iki) defa yayımlanan İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi (İİYD) İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Sağlık Yönetimi, Siyaset Bilimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler gibi Sosyal Bilim alanlarında Türkçe ve İngilizce yazılmış teorik veya uygulamalı araştırma ya da derleme makaleleri kabul edilmektedir. İlgilenenlere duyurulur.