Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nin paydaşı olduğu "International Conference on Applied Economics and Finance & Extended with Social Sciences (ICOAEF' 19)" isimli Konferans 9-10-11 Nisan 2019 tarihleri arasında Girne/K.K.T.C.'de gerçekleştirilecek olup, Konferansın amacı Sosyal Bilimler alanında araştırmacıları, akademisyenleri, öğrencileri, yöneticileri ve karar vericileri bir araya getirmektir.

ICOAEF' 19 ekonomi, işletme, finans ve sosyal bilimler alanında teorik ve uygulamalı olarak güncel konularda sunum, paylaşım ve fikir alışverişi imkânı sağlayacaktır. Bu açıdan tüm araştırmacıların ve akademisyenlerin ilgili konu başlıklarına uygulamalı ve teorik çalışmaları ile katılımları önem arz etmektedir. Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.icoaef.com adresinden ulaşılabilmektedir.