image/svg+xml
image/svg+xml

INTERNATIONAL CONGRESS OF ISLAMIC ECONOMY, FINANCE AND ETHICS 2018

İslam Kalkınma Bankası (ID B) , Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKB B), TÜRGEV, Uludağ Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, INCEIF, Dünya Helal Konseyi, GİMDES, İktisadi Araştırmalar VakfıJOurnal of Emerging Markets (Emerald) ve KSP Journals  işbirliği ile 03-04 Kasım 2018 tarihlerinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel'de düzenlenecek olan International Congress of Islamic Economy, Finance and Ethics/ ISEFE'18-Autumn (www.isefe.org) uluslararası kongreye davetlisiniz. Dünya çapında pek çok üniversiteden araştırmacılara, yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkanı sağlamaktadır.

  • İslam ekonomisi, İslami finans ve İslami finansal enstrümanlar, Katılım bankacılığı gibi alanlarını kapsayan kongremizin diğer konu başlıkları ayrıntılı olarak ilgili sekme altında yer almaktadır.
  • Konu başlıkları arasında yer almayan alanlardan gelecek bildiriler de ayrıca değerlendirmeye alınacaktır.
  • Kongremize, sözlü ve poster bildiri ile katılım sağlanabilmektedir.
  • Dilerseniz sözlü bildiri sunumlarınızı SKYPE üzerinden telekonferans yöntemi ile gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bildirilerin kabulüne ilişkin değerlendirme süreci en geç 5 gün içinde tamamlanarak tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
  • Özet bildirilerinizin değerlendirme sonucu tarafınıza iletildikten sonra katılım ücretinizi ödediğinizi gösterir banka dekontu görselini ve imzalı kayıt formu görselini Başvurularım sekmesinde ilgili alanlara yükleyerek başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.
  • ISEFE'18-Autumn kongre dili Türkçe ve İngilizcedir. Özet ve tam metin bildirilerinizi ister Türkçe, ister İngilizce olarak sunabilirsiniz. Sunum dilinde tercih tamamen siz değerli katılımcılara aittir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.