KTÜ TTM-2023 Yılı Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı Etkinliği

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) tarafından organize edilen ve "2023 Yılı Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" adı altında KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde 16-17-18 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacak etkinliğe, KTÜ öğrencileri ile diğer üniversitelerin öğrencilerinin yanı sıra mezun olmuş ve girişimci adayı olarak projesini sunmak isteyen herkes katılabilecektir.
31 Mart 2023 tarihine kadar başvuruların devam edeceği proje pazarına yapılan başvurular bir ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve ön değerlendirmeyi geçenler 15-16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde
sergilenecektir. Sergilenen projeler ayrıca üyeleri sanayici ve öğretim üyelerinden oluşan tarafsız bir değerlendirme jürisi tarafından da değerlendirilerek bir derecelendirmeye tabi tutulacak ve dereceye giren projelere çeşitli ödüller verilecektir Ödüller akademisyen kategorisi ve öğrenci/mezun/girişimci kategorisi olmak üzere ayrı iki kategoride verilecektir. (Her iki kategoride birinciye 20.000 TL, ikinciye 15.000 TL, üçüncüye 10.000 TL ve çeşitli yarışma ve kategorilerde özel ödüller)

Ayrıntılı Bilgi İçin: