Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları Konferansı

20-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakülteleri tarafından ortaklaşa ve Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, "Kültürel Bilişim, İletişim ve Medya Çalışmaları" konferansının dördüncüsü düzenlenecektir. Konferansın temel amacı, iletişim ve kültürel bilişim alanının farklı disiplinlerinde çalışmakta olan akademisyenleri bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımı sağlamaktır. Konferans, Dünya'nın farklı ülkelerinden akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlarken, değerli araştırmacılara da iletişim ve kültürel bilişim alanlarından çalışmalarını değerli akademisyenlere sunma fırsatı sağlamaktadır. Konferansın resmi dilleri Türkçe ve İngilizcedir. Konferansa Kültürel İletişim, İletişim, Turizm, Medya Çalışmaları, Radyo, Televizyon, Sinema, Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Ekonomi, Yöneticilik, Siyasal İletişim, İnsan Kaynakları, Sosyal Medya, Fotoğrafçılık, Yeni Medya, Eğitimde İletişim, İletişimde Uzaktan Eğitim, İletişimde Etik, Sağlık İletişimi, Dijital Yetkinlikler ve Dijital Okuryazarlık, Güzel Sanatlar ve iletişim ve medya çalışmalarına yönelik diğer çalışmalarınızla katılabilirsiniz. Web adresi http://www.cicms2021.com’dir.