Makale Çağrısı Hk. (Munzur Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (MÜSBİD))

2012 yılından bu yana Munzur Üniversitesi bünyesinde yayımlanan Munzur Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (Journal of Munzur University Social Science) sosyal bilimlerin farklı alanlarında özgün bilimsel makaleler yayımlamayı amaçlayan ve yılda iki kez yayımlanan ulusal hakemli bilimsel bir dergidir.  DergiPark sistemi üzerinden ve çift taraflı kör hakemlik ilkesiyle yürütülen Munzur Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (MÜSBİD)’nde sosyal ve idari bilimler başta olmak üzere, eğitim, spor, güzel sanatlar gibi tüm insani ve kültürel bilimlerle ilgili alanlarda daha önce yayımlanmamış özgün telif ve yabancı dillerde yayımlanmış makale çevirileri, sadeleştirmeler, kitap, tez, konferans ve sempozyum değerlendirmeleri ile bilimsel röportajlar yayımlanmaktadır. Türkçe veya İngilizce olarak her iki dilde derleme ve araştırma makaleleri kabul edilecektir.

Makale Gönderim/Kabul Tarihi                : 15 Ocak 2021 - 15 Mayıs 2021

Internet Adresi                                             : https://dergipark.org.tr/tr/pub/tusbd

Yazışma Adresi (e-posta)                             : arifkala@munzur.edu.tr

:  kalaarif@hotmail.com