MSKÜ Ulusal Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak bu yıl ülkemizin dört bir köşesinde yükseköğretimde öğrenim gören önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizi bir bilim şöleninde buluşturulucacağı, MSKÜ Ulusal Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi; Fen, Sosyal, Sağlık, Eğitim ve Spor Bilimleri alanlarında öğrenim gören tüm önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin disiplinler arası çalışmalarını tanıtacakları, paylaşacakları, tartışacakları ve yeni bakış açıları elde edebilecekleri bir bilimsel platformdur. Üniversitemizin değerli öğretim üyelerinin danışmanlıklarında  geçen yıl kabul edilmiş olan 2209/A ve 2209/B TÜBİTAK Öğrenci Projeleri, özet bildiri veya poster bildiri olarak değerlendirilmek üzere söz konusu kongreye davetlidir.  Böylelikle kabul görmüş bir projeye sahip öğrenciler, akademik bir ortamda çalışmalarını paylaşmaya teşvik edilmiş olacaklar, kongreye katılacak diğer üniversite öğrencileriyle tanışıp geliştirebilecekleri işbirlikleri ile onlara katkı sağlayacağından ve aynı zamanda kendilerini akademik dünyanın bir parçası olarak hissedecekleri düşünmektedir. Kongre için özet bildiri ve poster bildiri gönderme son tarihi 15 Nisan 2022 olarak belirlenmiştir. 12-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde ilki düzenlenecek ve daha sonraki yıllarda geleneksel olarak tekrarlaması planlanan MSKÜ Ulusal Disiplinlerarası Öğrenci Kongresine değerli öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir. İlgilenenlere duyurulur.

Ayrıntılı bilgi: