Pandeminin Ticaret Hukuku ve Ceza Hukukuna Etkileri ve Çözüm Önerileri” Sempozyumu Daveti

Pandeminin Ticaret Hukuku ve Ceza Hukukuna Etkileri ve Çözüm Önerileri Sempozyumu Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenecek olup, sunumlar çevrimiçi oturumlarda gerçekleştirilecektir.

Sempozyum Tarihi:
23 Ekim 2020

Sempozyum Yeri: Sakai Portali

Önemli Tarihler

Son Başvuru Tarihi: 28 Ağustos 2020

Sonuçların Açıklanması: 14 Eylül 2020

Bildiri Özeti Gönderimi ve Konferans Katılımı:

Doçentlik atama-yükseltme kriterlerine uygun Pandeminin Ticaret Hukuku ve Ceza Hukukuna Etkileri ve Çözüm Önerileri Sempozyumu'na başvuru için 2000-3000 sözcükten oluşan geniş bildiri özetlerinin, iletişim bilgisiyle birlikte 28 Ağustos 2020 tarihine kadar flaw@yasar.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bildiri özetleri daha sonra Yaşar Hukuk Dergisi'nde elektronik olarak basılacaktır. Sempozyumda sunum için kabul edilen tebliğ sahiplerine 14 Eylül 2020 tarihinde e-posta üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Kabul edilmiş olan tebliğler 23 Ekim 2020 tarihinde sözlü olarak sunulacaktır. Sempozyum dili Türkçedir. Sorularınız için flaw@vasar.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.