"Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" Özel Sayılı Dergi Hk

5 Eylül 2018 tarihli ve 2018/6 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile 2019 yılı "Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı" ilan edilmiştir. Bu kapsamda gerçekleştirilecek organizasyonların Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı ve koordinatör Kırıkkale Üniversitesi ile imzalanan işbirliği protokolü gereğince Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından destek verilerek, katkı sağlanacaktır. Prof. Dr. Fuat SEZGİN ile İslam kültür ve medeniyetinin daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve onu yeni nesillere en doğru şekilde aktarmak amacıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisinin bir sayısı, 2019 Yılı Ağustos ayı içerisinde "Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi Prof. Dr. Fuat SEZGİN Özel Sayısı" olarak yayımlanacaktır. Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi ektedir.