Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu

Sinop Üniversitesi tarafından 21-24 Ekim 2021 tarihleri arasında "Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu" düzenlenecektir. Sinop, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlere ilişkin kültürel mirası zengin olan şehirlerimizdendir. Tarihi ve kültürel izlerinin yanı sıra doğal güzellikleri, keten dokumacılığı ve turizm çeşitleriyle de ön plana çıkan İlimizde kültür ve turizm temalı sempozyum gerçekleştirilecektir. Sempozyum için bildiri katılım ücreti alınmayacaktır. Her yazar en fazla 2 (iki) bildiri ile katılabilir. Sempozyumda sunulan bildiriler, sadece tam metin halinde bildiri kitapçığında basılacaktır. Sempozyum yüze yüze olacak şekilde planlanmış olup pandeminin durumuna göre çevrimiçi olabilecektir. İlgilenenlere duyurulur.

SEMPOZYUM KONULARI
- Sinop’un Turizm Açısından Tarihi Değerleri
- Sinop’un Kültürel Değerleri
- Sinop Turizm Yönetimi