Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Sempozyumu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN himayelerinde, 6-7 Mayıs 2021 tarihlerinde Tekirdağ'da "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası  Çalışma   Ekonomisi   ve   Endüstri   İlişkileri   Sempozyumu"   adlı   bilimsel   etkinlik gerçekleştirilecektir.   Sempozyum,   Çalışma   Ekonomisi   ve   Endüstri   İlişkileri   disiplininden   farklı ülkelerden  bilim  insanlarını  ve  araştırmacıları  bir  araya  getirerek,  çalışmalarını  sunma,  bilgilerini paylaşma   ve   ulusal   ve   uluslararası  iş   birliklerine   imkân   sağlayacak   bir   platform   oluşturmayı amaçlamaktadır.  Sempozyum  hakkında detaylı  bilgiye   http://iibfsempozyum.nku.edu.tr/ adresinden ulaşılabilmektedir. Sempozyum hakkında uluslararası hakemli ve katılımlıdır, bildiriler çift kör hakem yöntemiyle değerlendirilmektedir,  Kongre  sonrası  ISBN'li  bildiri  CD'si  yayınlanacaktır,  online  katılım  ve  sunum imkanı bulunmaktadır, sempozyuma katılım ücretsizdir.