Uluslararası İdare Hukuku ve İdari Yargı Sempozyumu 2022 |Bildiri Çağrısı

İstanbul Ticaret Üniversitesi ev sahipliğinde ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ord. Prof. Dr. Sıddık Sami Onar İdare Hukuku Araştırma ve Uygulama Merkezi, Buhara Devlet Üniversitesi, Bakü Devlet Üniversitesi, L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi, Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi, KH. Dosmukhamedov Atyrau Üniversitesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Uzbek-Finnish Pedagogical Institute of Samarkand State Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), Kosova UBT Higher Education Institution (UBT) ve Tashkent Institute of Finance ile iş birliği içerisinde 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında çevrim içi olarak "Uluslararası İdare Hukuku ve İdari Yargı Sempozyumu-2022" düzenlenecektir. Sempozyum, ‘İdare Hukuku ve İdari Yargılama Hukuku’ ekseninde, ‘Çevre, İklim Değişiklikleri ve Ekoloji’ ana teması ile yapılacak olup  İdare Hukuku duayeni Prof. Dr. İl Han ÖZAY anısına ithaf edilecektir.