Şırnak Üniversitesi Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi

Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin düzenleyeceği "Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi" 02-04 Mayıs 2019 tarihleri arasında Üniversite yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.
İktisadi ve İdari Bilimler alanına giren İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Ekonometri, Turizm, Dış Ticaret, Tarım Ekonomisi, Endüstri Mühendisliği, Mühendislik Ekonomisi, Sağlık Yönetimi, Lojistik Yönetimi alanlarında teorik ve uygulamalı olarak güncel konularda sunum, paylaşım ve fikir alışverişi imkanı sağlayacaktır.
Bu açıdan tüm araştırmacıların ve akademisyenlerin ilgili konu başlıklarına uygulamalı ve teorik çalışmaları ile katılımları önem arz etmekte olup kongre ile ilgili detaylı bilgiye javscongress.com adresinden ulaşılabilmektedir.