Üniversiteler için AB Fon Fırsatları

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı ile DEİK/Eğitim Ekonomisi iş birliğinde 20 Mayıs 2024 tarihinde hibrit olarak düzenlenecek “Üniversiteler için AB Fon Fırsatları ” başlıklı etkinlik gerçekleştirilecektir.

Avrupa Birliği’nin eğitim, öğretim alanlarını kapsayan Erasmus+ Programı gibi programların ve 2021-2027 dönemi projellerinin tanıtılacağı etkinlikte, DEİK/Eğitim Ekonomisi İş Konseyi Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz ve T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent ÖZCAN’ın açılış konuşmalarının ardından ilgili AB Fon Fırsatları katılımcılara anlatılacaktır.

AB Programları diğer adıyla Birlik programları ile üye devletler arasında dijitalleşme, eğitim, kültür, inovasyon, AR&GE gibi çeşitli alanlarda işbirliği teşvik edilerek, AB politikalarının hedeflerine ulaşmasına katkı sağlanıyor.

Sınır Ötesi İşbirliği Programları, AB ülkelerinin ortak sınır bölgelerinde, AB üyesi ülkelerle sınırları bulunan üçüncü ülkelerin sınır bölgeleri arasında ve Birliğin kendi içindeki bölgeleri arasında dengeli bir kalkınma için işbirliklerini destekliyor.

Tarih & Saat: 20.05.2024, 11.00

Mekan: DEİK Ofis & Zoom Online Konferans Sistemi (Hibrit)

Address Seyrantepe, Huzur Mahallesi Azerbaycan Caddesi Skyland Sky Office No:4 B Blok Kat: 21, 34485 Sarıyer/İstanbul

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız