Yıldızlı Projeler Yarışması

Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknopark, Yıldız TTO ile birlikte IEEE Öğrenci Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği ve üniversite öğrencileri tarafından yapılacak çalışmaların kalitesi konusunda bilim dünyasını araştırmayı, sanayi kurumlarını bilgilendirmeyi amaçlayan Yıldızlı Projeler Yarışması, 01/06/2021 tarihinde on ikinci kez gerçekleşecektir. 01/04/2021-01/06/2021 tarihleri arasında web sitesi üzerinden proje alım süreci olacaktır. Bu yarışma sayesinde üniversite öğrencilerinin yapacakları proje çalışmalarının, sanayinin ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorunlarını çözmeye yönelik olarak hazırlanması hedeflenmekte ve başarılı çalışmaların bilim dünyasına, araştırma kurumlarına, sanayi kuruluşlarına ve sektöre duyurulması amaçlanmaktadır. İlgilenenlere duyurulur.