image/svg+xml
image/svg+xml

TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde paydaş diğer Bakanlıklar, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.
Bu bağlamda, 30 Ağustos - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanın'da gerçekleşecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in bir parçası olmak, Türkiye'yi Milli Teknoloji Hamlesi hayallerine bir adım daha yaklaşmak adına, geldiğimiz noktayı değerlendirmek, teknoloji ve bilim konularında geleceğe yönelik fikir alışverişinde bulunmak, farkındalık oluşturmak ve birlikte başarma kültürünü olgunlaştırmak amacıyla Üniversitemiz bünyesinde TEKNOFEST kapsamında ilgili birimler, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve kıymetli öğrencilerimizle birlikte 10.02.2022 Perşembe günü saat: 14:00’da çevrimiçi bir toplantı planlanmıştır.

Aşağıda çevrimiçi katılım bilgileri verilen toplantının tüm personel ve öğrencilere duyurularak, katılımlarının sağlanması önemle rica olunur.

Toplantı Bilgileri

Toplantı Kimliği: 949 9547 7935
Parola: PTO2022


TEKNOFEST Hakkında detaylı bilgiye https://www.teknofest.org/tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.