2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı Proje Akademisi Eğitimleri

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında potansiyel başvuru sahiplerinin teklif çağrısı ile ilgili olarak istenilen format ve kalitede proje hazırlamalarının sağlanması ve Batı Karadeniz Bölgesi’nin proje hazırlama ve yürütme kapasitesinin arttırılması amaçlarıyla kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluş temsilcilerine yönelik olarak Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde eş zamanlı olarak Proje Akademisi adı altında beşer günlük Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri düzenleyecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

EĞİTİM TAKVİMİ

TARİH

YER

1. Proje Akademisi

11-15 Kasım 2019

09:30 – 16:30

Zonguldak BAKKA Konferans Salonu

Karabük İŞKUR Toplantı Salonu

Bartın Kriz Merkezi Toplantı Salonu (Bartın Valiliği)

2. Proje Akademisi

16-20 Aralık 2019

09:30 – 16:30

Zonguldak BAKKA Konferans Salonu

Karabük İŞKUR Toplantı Salonu

Bartın Kriz Merkezi Toplantı Salonu (Bartın Valiliği)

• Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

• Tek Pazar Programı Başvuruları

• TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

• Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

• Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

• BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği