2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında, Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.
Atılım Üniversitesi; Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. ile yaptığı işbirliği çerçevesinde BİGG Programı kapsamındaki iş fikri başvurularını 6 Haziran ve 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında http://www.bigg-atilim.com/ adresinden alacaktır.

Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından yürütülecek programda; girişimcilerin iş fikirlerinin toplanması, değerlendirilmesi, doğrulanması, seçilen iş fikirlerinin iş planına dönüştürülmesine yönelik eğitim, rehberlik, ön kuluçka vb. hizmetlerin sağlanması gerçekleştirilecektir.  Girişimcilerin hazırlayacakları iş planlarını TÜBİTAK’a sunmalarından sonra gerçekleştirilecek şirketleşme ve raporlama faaliyetlerinde de ARGEDA-TTO Direktörlüğü’nün destekleri devam edecektir. TÜBİTAK tarafından BİGG programı kapsamında desteklenmesi kararlaştırılan girişimcilere 450.000 TL’ye kadar ön ödemeli ve %100 hibe desteği sağlanacaktır.
  • BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

• TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA 2022/2.Dönem Duyuruları Hk.

• Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

• 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

• Üniversitemizin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizin TÜBİTAK kapsamında bir projesi daha kabul edildi

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır.

• TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEP Destekleri Etkinliği

• Projeme Nereden Başlamalıyım?