Öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencileri hazırladıkları araştırma projeleri ile 20 Mayıs 2022 - 20 Haziran 2022 (17.30) tarihleri arasında TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (https://tybs.tubitak.gov.tr)  üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir. Ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan çağrı duyurusunu inceleyebilirsiniz.
Başvuru sırasında Proje Araştırma Önerisi Belgesi, Bölüm Onay Yazısı, Transkript belgelerinin yüklenmesi zorunludur. Bu belgelerden herhangi biri eksik veya imzasız/onaysız olan adayların başvuruları ön inceleme aşamasında elenecektir. Ayrıca Proje Araştırma Önerisi dosyası hazırlarken program web sayfasındaki güncel proje önerisi şablonunun kullanılması gerekmektedir. Taahhütname ve gerekli olması halinde Etik Kurul İzin belgesi değerlendirme süreci sonrası yürütücü öğrencilerden ayrıca talep edilecektir.

Program ile İlgili Dilekçe Örnekleri:
2209-A programı ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz dilekçe örnekleri için tıklayınız.
Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

• BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

• TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA 2022/2.Dönem Duyuruları Hk.

• Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

• 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

• Üniversitemizin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizin TÜBİTAK kapsamında bir projesi daha kabul edildi

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır.

• TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEP Destekleri Etkinliği

• Projeme Nereden Başlamalıyım?