2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları

Üniversite öğrencileri tarafından heyecanla beklenen TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başvuruları başlıyor. Üniversite öğrencilerimiz arasında araştırma ve proje kültürünün yaygınlaştırılmasının amaçlandığı 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları TÜBİTAK tarafından onuncu kez gerçekleştirilecektir.

Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilecektir. E-posta ve posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınamayacağını; Program çağrı metninde belirtilen son tarihe kadar başvurularınızın sistem üzerinden onaylanması ve ilgili belgelerin sisteme yüklenmesinin sizin sorumluluğunuzda olduğunu hatırlatırız. TEKNOFEST bünyesinde gerçekleştirilecek final sergisinde kategoriler bazında dereceye giren öğrencilere ödül ödemeleri yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 15 Aralık 2021 – 12 Mayıs 2022 Perşembe saat 17:30

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
...
  • BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

• TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA 2022/2.Dönem Duyuruları Hk.

• Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

• 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

• Üniversitemizin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizin TÜBİTAK kapsamında bir projesi daha kabul edildi

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır.

• TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEP Destekleri Etkinliği

• Projeme Nereden Başlamalıyım?