3. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı

“Ulusal Kutup Bilim Programı” kapsamında; her yıl, kutup alanında  bilim insanlarımız tarafından yürütülen bilimsel proje ve çalışmalar  ile bilimsel seferlerin sonuçlarının değerlendirildiği, öncelikli  alanlar konusundaki gelişmelerin ele alındığı “Ulusal Kutup Bilimleri  Çalıştayı” düzenlenmektedir.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “III. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı”, 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
Söz konusu çalıştaya bildiri özeti gönderimi 02  Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecektir. Özet gönderimi ve kayıt işlemleri ile ilgili tüm bilgilereKutupBilimleriCalistayi-3.metu.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.
Çalıştay, ulusal kutup araştırmalarında yer almak isteyen tüm bilim insanlarının katılımına açık gerçekleştirilecek ve katılım ücretsiz olacaktır. Kutuplar ile ilgili özgün araştırmalarınız ile çalıştaya katılımlarınız beklenmektedir.
  • TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Güncel Başvuru Formu Hakkında

• 3. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı

• ERC 2020 Starting Grant ve Synergy Grant Çağrıları Açıldı

• TÜBİTAK – MSRT (İran) İkili İşbirliği Çağrısı Açıldı

• Sosyal Ekonomi Misyonları "Social Economy Missions" Proje Teklif Çağrısı

• İlim Yayma Ödülleri

• Deneyap Uzaktan Öğrenme Platformu Video Senaryo Yarışması

• TÜBİTAK 2019 Yılı Çağrıları

• Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Hk.

• 2. Patentle Türkiye - Ulusal Üniversiteler Patent Yarışması