3. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı

“Ulusal Kutup Bilim Programı” kapsamında; her yıl, kutup alanında  bilim insanlarımız tarafından yürütülen bilimsel proje ve çalışmalar  ile bilimsel seferlerin sonuçlarının değerlendirildiği, öncelikli  alanlar konusundaki gelişmelerin ele alındığı “Ulusal Kutup Bilimleri  Çalıştayı” düzenlenmektedir.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “III. Ulusal Kutup Bilimleri Çalıştayı”, 5-6 Eylül 2019 tarihlerinde Ankara’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
Söz konusu çalıştaya bildiri özeti gönderimi 02  Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecektir. Özet gönderimi ve kayıt işlemleri ile ilgili tüm bilgilereKutupBilimleriCalistayi-3.metu.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir.
Çalıştay, ulusal kutup araştırmalarında yer almak isteyen tüm bilim insanlarının katılımına açık gerçekleştirilecek ve katılım ücretsiz olacaktır. Kutuplar ile ilgili özgün araştırmalarınız ile çalıştaya katılımlarınız beklenmektedir.
  • BAKKA Uygulamalı Proje Eğitimi Düzenlendi.

• TİM-TEB Girişim Evi -TÜBİTAK 1512 BİGG Hibe Desteği Başvuru Çağrısı Açıldı!

• COST Ulusal Bilgi Günü

• Bilim ve Toplum Programları Proje Başvuruları Devam Ediyor.

• Prof. Dr. Mustafa Keskin tarafından “TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi” verildi.

• Üniversitemiz Öğretim Elemanlarına, Filyos Projesi önceliğinde KOSGEB teşvikleri anlatıldı.

• TÜBİTAK - Araştırma Destek Programlarında (ARDEB) Gözlemci Panelist Olmak İster misiniz ?

• TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları (4004, 4005 ve 4007) Proje Başvuruları Başladı.

• 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı Proje Akademisi Eğitimleri

• TÜBİTAK- Slovenya Araştırma Ajansı(ARRS) İkili İşbirliği Çağrısı