Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mustafa ERKARTAL’ın yürütücülüğünde, Yozgat Bozok Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa BÖYÜKATA, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nden Doç. Dr. Ümit Hakan YILDIZ, Bartın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fatma ÜNAL ve Prof. Dr. Mehmet ZAHMAKIRAN’ın da eğitimci olarak katkıda bulunacağı, TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen “Fen, Mühendislik ve Eğitim Bilimleri Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi”  18 Ekim 2024 tarihinde Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Kütüphane Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe kayıt için https://proje.bartin.edu.tr/ adresini ziyaret edin.
  • TÜBİTAK 2209- A/B Eğitimlerine 800'e yakın kişi katılım sağladı

• Çimko Biyoçeşitlilik Yarışması

• BARÜ Ar-Ge Proje Pazarı bu yıl Uluslararası ölçekte düzenlenecek

• Deneyim Paylaşımı Semineri

• Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 'Fen, Mühendislik ve Eğitim Bilimleri Alanlarında Proje Hazırlama Eğitimi' TÜBİTAK 2237-B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

• Paydaşlarla Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Teklas Kauçuk ile işbirliği toplantısı gerçekleştirildi

• BARÜ Rosario Üniversitesi ile araştırma-geliştirme faaliyetleri kapsamında bilimsel işbirliği yapacak

• Savunma Sanayii Uygulamaları için Hidrojen Teknolojilerinin Geliştirilmesi