Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı 31 Mayıs 2022 tarihinde ilan edilmiştir. Programa kapsamında turizm sektöründe yer alan yerel aktörlerin, yerel ve bölgesel kalkınmaya katkılarını artıracak çalışmaları için kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine destek sağlanacaktır. Başvurular ikişer aylık dönemler halinde  Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacaktır. 2022 yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı için son başvuru tarihi 30 Aralık 2022 Saat 17.00 olarak belirlenmiştir. Projelere ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehberi içeriğinde yer almaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
  • BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

• TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA 2022/2.Dönem Duyuruları Hk.

• Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

• 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

• Üniversitemizin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizin TÜBİTAK kapsamında bir projesi daha kabul edildi

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır.

• TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEP Destekleri Etkinliği

• Projeme Nereden Başlamalıyım?