Deneyap Uzaktan Öğrenme Platformu Video Senaryo Yarışması

Deneyap Türkiye projesi kapsamında, Deneyap Teknoloji atölye eğitimlerinin online platforma taşınması ve bu sayede daha geniş bir öğrenci kitlesine eğitim imkanı sağlanması planlanmaktadır. Bu çerçevede, özgün fikirlerin destekleneceği, Deneyap Uzaktan Öğrenme Platformu Video Senaryo Yarışması gerçekleştirilecektir. En başarılı senaryo, 5000 TL ile ödüllendirilecektir. Son başvuru tarihi 20 Temmuz 2019’dur.
Ayrıntılı bilgiye http://www.deneyapturkiye.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.
  • BAKKA Uygulamalı Proje Eğitimi Düzenlendi.

• TİM-TEB Girişim Evi -TÜBİTAK 1512 BİGG Hibe Desteği Başvuru Çağrısı Açıldı!

• COST Ulusal Bilgi Günü

• Bilim ve Toplum Programları Proje Başvuruları Devam Ediyor.

• Prof. Dr. Mustafa Keskin tarafından “TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi” verildi.

• Üniversitemiz Öğretim Elemanlarına, Filyos Projesi önceliğinde KOSGEB teşvikleri anlatıldı.

• TÜBİTAK - Araştırma Destek Programlarında (ARDEB) Gözlemci Panelist Olmak İster misiniz ?

• TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları (4004, 4005 ve 4007) Proje Başvuruları Başladı.

• 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı Proje Akademisi Eğitimleri

• TÜBİTAK- Slovenya Araştırma Ajansı(ARRS) İkili İşbirliği Çağrısı