image/svg+xml
image/svg+xml

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde ERC Bilgi Günü

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve TÜBİTAK ile işbirliği içinde  10 Şubat 2020 tarihinde ODTÜ Teknokent İkizler Konferans Salonunda ERC Bilgi Günü düzenlenecektir. Etkinlik ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet YOZGATLIGİL’ın açılış konuşmasıyla başlayacaktır. Ardından Ufuk 2020 kapsamında Avrupa Araştırma Konseyi (European Research Council-ERC) tarafından açılan proje çağrıları ve TÜBİTAK tarafından ERC özelinde sağlanan ödül ve destek programları hakkında ERC Ulusal İrtibat Noktaları Aslı VURAL ve  Derya DÖNERTAŞ tarafından gerçekleştirilecek sunumla devam edecektir. 

Ankara ve civar illerdeki üniversitelerin tüm bölümlerinden araştırmacılara açık olan etkinlikte Türkiye ERC Delegesi Prof. Dr. Ahmet ADEMOĞLU ve ERC Panelisti  Prof. Dr. Deniz ÜNER, ERC CoG Baş Araştırmacısı Prof. Dr. Refet GÜRKAYNAK ve ERC StG Baş Araştırmacısı Doç. Dr. Görkem GÜNBAŞ’ın deneyim paylaşımlarına ve başarı hikayelerine yer verilecektir.

Katılım kontenjan ile sınırlı olup etkinlik kaydını buradan yapabilirsiniz.

Etkinlik gündemine buradan ulaşabilirsiniz.  Etkinlik dili İngilizce olacaktır. 

Tarih: 10 Şubat 2020

Saati: 13:30-17:00

Etkinlik Yeri: ODTÜ Teknokent İkizler Konferans Salonu, Ankara


Sorularınız için ncperc@tubitak.gov.tr adresimiz aracılığı ile ERC Ulusal İrtibat Noktaları'na ulaşabilirsiniz. 

  • Avrupa komisyonu tarafından ilan edilen Dijital Avrupa Projeleri çağrısı kapsamında bilgilendirme semimeri gerçekleştirildi.

  • Avrupa komisyonu tarafından ilan edilen Dijital Avrupa Projeleri çağrısı kapsamında bilgilendirme sunumları Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü Mentör ekibi tarafından gerçekleştirildi.

  • Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

  • TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

  • EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

  • Tek Pazar Programı Başvuruları

  • TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

  • Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.