Paydaşlarla Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Proje Teknoloji Ofisi koordinasyonunda iç ve dış paydaşlar ile danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya BARÜ PTO temsilen;

• Koordinatör Doç. Dr. Ümit TAYFUN
  • Koordinatör Yardımcısı Cevdet DURAN
  • Öğr. Gör. Dr. Erkan AKSOY
  • Öğr. Gör. Burak BODUR
  • Öğr. Gör. Erdem ARIK

İç paydaş temsilen;

• Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi - Doç. Dr.  Hacer Yalnız DİLCAN
  • Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi - Arş. Gör. Dr.  Çağrıalp ARSLAN

Öğrenci temsilcisi olarak;

• Enaptech Havacılık Ar-Ge Firması Yetkilisi ve Bartın Üniversitesi Makine Mühendisliği Y.L. öğrencisi Selim Doğukan YOLCU
  • Bartın Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Yaren YERLİKAYA

Dış paydaşı temsilen;

• Bartın Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu - Dış İlişkiler Koordinatörü Handan KARAKOÇ
  • Bartın Belediye Başkanlığı - Belediye Başkan Yardımcısı Sançar BİÇER
  • Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü - İl Müdürü -Birol CANGİ
  • Bartın Ticaret ve Sanayi Odası - Oda Başkan Yardımcısı  Cem YILDIZ
  • Bartın Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü - Bölge Müdürü  Oğuzhan KASAPOĞLU
  • Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Projeleri Birimi- Ekip Personeli  Nevin Uçar ÇELEBİ
  • Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü - İş ve Meslek Danışmanı  Gencer SAKA

katılım sağladı.,

Toplantı gündemi kapsamında, bu yıl önceki yıllardan farklı olarak  uluslararası katılımlı düzeyde düzenlenecek olan ''Uluslararası 7. Ar-Ge Proje Pazarı'' organizasyonunun ilgili kurum ve birimlerce etkin tanıtımı, etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek tanıtım faaliyetleri ve proje başvurularının değerlendirme aşamaları konularında paydaşlardan görüş alınarak ilgili konularda iş birliğinin etkin şekilde sağlanması hususları değerlendirildi.

05.09.2024

• Paydaşlarla Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Teklas Kauçuk ile işbirliği toplantısı gerçekleştirildi

• BARÜ Rosario Üniversitesi ile araştırma-geliştirme faaliyetleri kapsamında bilimsel işbirliği yapacak

• Savunma Sanayii Uygulamaları için Hidrojen Teknolojilerinin Geliştirilmesi

• BARÜ ekibinden Gonca Gym Tekstil firmasına ziyaret

• Avrupa komisyonu tarafından ilan edilen Dijital Avrupa Projeleri çağrısı kapsamında bilgilendirme semimeri gerçekleştirildi.

• Avrupa komisyonu tarafından ilan edilen Dijital Avrupa Projeleri çağrısı kapsamında bilgilendirme sunumları Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü Mentör ekibi tarafından gerçekleştirildi.

• Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !