Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) bünyesinde Sosyal ve Beşeri Bilimler alanına özel “Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı” isimli yeni bir destek programı oluşturulmuştur.
  Programın tanıtımına yönelik olarak, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü 18:00-19:00 saatleri arasında, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan MANDAL’ın katılımlarıyla bir etkinlik gerçekleştirilecek olup, söz konusu etkinlik http://youtube.com/tubitak adresinden izlenebilecektir.
  Toplantı programına erişmek için tıklayınız.
  • TÜBİTAK 1001 - Spor Araştırmaları Çağrısı Açıldı

• Bartın Üniversitesi IV. AR-GE Proje Pazarı

• TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Araştırma Projeleri Destek Programları 2021 Yılı Çağrısı Açıldı!

• Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı

• 2556 – Katar Ulusal Araştırma Fonu (QNRF) ile 2021 Yılı Ortak Çağrısı Açıldı.

• Karabük Üniversitesi Teknokent Etkinlikleri (Online Workshop Serisi)

• Dijital & Endüstriyel Teknolojiler, Mobilite, Açık İnovasyon Test Merkezleri & M-ERA.NET konularında Proje Pazarı Etkinliği

• “TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Proje Yönetimi” Eğitimi Gerçekleştirildi.

• TÜBİTAK 1071-Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Artırılmasına Yönelik Destek Programı Eğitimi

• Yapay Zekâ Konulu Eureka Kümeleri 2. Ortak Çağrısı ve Çevrim İçi Bilgilendirme Günü