BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı BİGG’in yeni dönem çağrısı, “Yeşil Büyüme” olarak belirlenmiş ve başvurularını kabul etmeye başlamıştır. TÜBİTAK tarafından hibe destek tutarının 450.000 TL’ye yükseltildiği BİGG Programı kapsamında yürütülen, girişimci adaylarının şirketleşmesini sağlayan BİGG MARKA, ‘‘Yeşil Büyüme Çağrısı’’na iş fikrine güvenen tüm girişimci adaylarını bekliyor!
Bilkent CYBERPARK’ın Pamukkale Teknokent ve Konya Teknokent partnerliğinde yürüttüğü yüksek başarı oranına sahip BİGG MARKA programı, Ar-Ge ve yenilik odaklı iş fikri olup açık ve örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi veya mezunu tüm girişimci adaylarını kabul edecektir.
Programın yeni çağrı dönemine aşağıdaki başlıkları içeren alanlardan iş fikri başvuruları yapılabilecektir:

• İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik
• Temiz ve Döngüsel Ekonomi
• Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı
• Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım
• Sürdürülebilir Akıllı Ulaşım

Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran 2022

Detaylı bilgi ve başvuru: http://biggmarka.cyberpark.com.tr/

Sorularınız için biggmarka@cyberpark.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Program içeriğinde yer alan tüm eğitimler ve mentorluklar online olarak düzenlenecektir.
  • BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı Açıldı

• TÜBİTAK 1512 BİGG DÜNYA 2022/2.Dönem Duyuruları Hk.

• Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı

• 2022-2 BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı açıldı.

• Üniversitemizin Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Üniversitemizin TÜBİTAK kapsamında bir projesi daha kabul edildi

• 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 1. dönem çağrısı başvuruya açılmıştır.

• TÜBİTAK 2209 Projeleri 2022 Yılı Başvuruları Bilgilendirme Semineri

• Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEP Destekleri Etkinliği

• Projeme Nereden Başlamalıyım?