2018 yılı içerisinde 01-31 Ekim 2018 tarihleri arasında II. defa başvuru alacak TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrı Duyurusu için tıklayınız.

ÖZET
PROGRAMIN AMACI
Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Çağrı hakkında detaylı bilgi için bakınız:

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru açılış tarihi: 01.10.2018

Başvuru kapanış tarihi: 31.10.2018

PROJE SÜRESİ
Maksimum 12 ay

PROJE BAŞI DAĞITILACAK MAX FON MİKTARI
Maksimum 2.500 TL

KİMLER BAŞVURABİLER

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerinden aşağıdaki koşulları sağlayan proje sunanlar:

-Projenin akademik danışman rehberliğinde yapılıyor olması,

-Aynı dönemde birden fazla başvuru yapılmamış olması,

-Daha önce aynı proje için TÜBİTAK’tan destek alınmamış olması

PROJENİN UYGUN MALİYETLERİ

Araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanır.

SONUÇLARIN
AÇIKLANACAĞI TARİH

Ocak 2019

Birimler tarafından talep edilmesi halinde  Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü olarak TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında bilgilendirme toplantıları yapılabilecektir.

ÖNEMLİ DUYURU:
2209-A Programı çağrı duyurusunda değişiklikler yapılmıştır. Başvuru yapacak adayların çağrı duyusunu detaylı olarak incelemesi gerekmektedir.

• Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

• TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

• EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

• Tek Pazar Programı Başvuruları

• TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

• Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

• Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

• Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

• BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği