image/svg+xml
image/svg+xml

2022 Yılı Çevre Alanındaki En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri Hk.

Çevre Vakfı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan "2022 Yılı Çevre Alanındaki En Başarılı Doktora Tezi Ödülleri"nin amacı, çevre alanında yapılan doktora tezlerinin bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel katkılarını en üst seviyeye çıkartmak, rekabeti arttırıcı ve kaliteyi teşvik edici bir yol izlenmesini sağlamak ve çevre konusunda yapılan çalışmalarda farkındalık oluşturmaktır.


Başvuru süreci

2022 yılı içinde biten tezler için ödül başvuruları 01 Mart 2023 tarihine kadar alınacaktır. Başvuru için;

A) Öğrenci ve danışmanının beraber hazırlayacakları dosyayı aşağıdaki form yardımıyla Çevre Vakfı’na göndermeleri gerekmektedir. Dosya içeriği aşağıda verilmiştir.

Ödül başvuru dosyasında sırasıyla istenen belgeler:

  1. En Başarılı Tez Ödülü Başvuru Formu (Eksiksiz doldurulmalıdır.)
  2. “En Başarılı Tez Ödülü” başvuru gerekçeleri (danışman ve öğrenci tarafından yazılmalı ve imzalanmalıdır)
  3. Tez savunma sınav tutanağı
  4. Tezin kabul edildiğine dair Enstitü Yönetim Kurulu kararı
  5. Tezin bir kopyası
  6. Tezden türetilen yayınların listesi
    . Listedeki yayın gruplaması; SCI, SSCI, AHCI yayınlar, diğer uluslararası dergilerdeki yayınlar, ulusal hakemli dergilerdeki yayınlar, uluslararası konferans bildirileri, ulusal konferans bildirileri, patent, faydalı model vb. şeklinde olmalıdır.
    . Listede her bir yayının yazarları, yayının adı, yayınlandığı konferans/dergi ismi, yayınlandığı yıl, varsa DOI numarası, başvurunun gerçekleştirildiği yıla ait derginin etki faktörü belirtilmelidir.
  7. Tezden türetilmiş yayınların birer kopyası.

B) Çevre Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi kişilerin 1. derece akrabaları ile danışmanlığını veya eş danışmanlığını yaptığı kişilerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

C) Aday gösterilen tez 1 Ocak 2022-31 Aralık 2022 tarihleri arasında tamamlanmış ve enstitüden unvan alınmış olması gerekir.

D) Her tezin yalnızca bir başvuru hakkı mevcuttur ve bu başvuru hakkı yukarıda (B) maddesinde belirtilen tarih aralığında bitirilmiş tezler için kullanılabilir.


Detayli bilgi  ve başvuru için tıklayınız.
  • Bartın Üniversitesi'nden 2 Başvuru BAKKA Turizme Yönelik Teknik Destek Programına Kabul Edildi.

  • TÜBİTAK’ın ortak olarak yer aldığı ICT-AGRI-FOOD 2024 yılı Çağrısı Açıldı!

  • EMBO Yerleşim Desteği Programına Başvurular Devam Ediyor !

  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A kapsamında 5 yılda desteklenen proje sayısı 797’ye yükseldi. Böylece BARÜ’de önlisans ve lisans düzeyinde her 20 öğrenciden biri proje üretmeyi başardı.

  • Tek Pazar Programı Başvuruları

  • TÜBİTAK ARDEB Projelerinde PTİ, Seyahat Ve Toplantı Desteği Üst Limitleri Yüzde 50 Artırıldı!

  • Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında 09.11.2023 Perşembe günü saat 10.30 – 13:30 saatleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine yönelik fabrika teknik gezileri etkinliği gerçekleşmiştir.

  • Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında 32 farklı ilden yüzlerce kişi 3 farklı kategoride projelerini sergiliyor.

  • Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

  • BİGG DÜNYA 2023-2.Dönem Yeşil Büyüme Çağrısı | Tanıtım ve Bilgilendirme Etkinliği